Accommodatie

Accommodatie PMO

 

Nieuwe locatie

PMO heeft zich vanaf februari 2017 op een nieuwe locatie gevestigd, vlakbij Steenwijk. De nieuwe accommodatie van PMO bevindt zich op De Bult. Dit is een buitengebied van Steenwijk dat ligt aan het natuurgebied De Woldberg en landgoed De Eese.

 

Aan het bos!

De locatie van de Paard & Ruiter Instructieweken is uniek gelegen. De directe ligging aan het bos zorgt ervoor dat je heerlijk naar buiten kunt. In deze mooie omgeving valt genoeg natuur te ontdekken te voet en te paard. Er zijn namelijk 3 verschillende ruiter en menroutes van 18 km totaal. Daarmee heeft deze locatie ontzettend mooie uitrijmogelijkheden.

Appartementen

De appartementen zijn 42 m² en beschikken over eigen sanitaire voorzieningen. De appartementen bieden plaats aan 3-4 en 4-6 personen. Ook beschikt het appartement over een eigen keuken, welke compleet is ingericht. Tijdens de Instructieweek hoef je echter niet zelf te koken. Voor catering wordt gezorgd.

Luxe foyer

Tijdens de maaltijden zitten we met z'n allen in de ruime foyer. Hier kun je lekker even ontspannen in de relaxte stoelen en kun je 's avonds knus rond de warme kachel zitten.

2 binnenbakken

Op deze locatie zijn 2 binnenbakken aanwezig met Agterberg bodem. Er is een binnenbak van 20 * 40 meter en een wedstrijdbak van 20* 60 meter, welke indien nodig ook nog opgedeeld kan worden.

2 Royale buitenbakken

Als het mooi weer is kan er gereden worden in onze twee royale buitenbakken met Agterberg bodem van 30 * 70 meter en 90*50 meter!

Ruime stallen

Je paard kun je stallen in één van de ruime stallen die PMO ter beschikking stelt. De stallen zijn 3*3 m en voorzien van een dikke laag stro. Liever zaagsel? Dit kun je aangeven op je inschrijfformulier.

Paddocks

Je paard kan dagelijks (individueel) naar buiten in één van onze ruime paddocks. Als er paarden zijn die bij elkaar kunnen, dan is dat natuurlijk wel zo gezellig!

 

Weilanden

Ook beschikt PMO over twee weilanden, deze zitten op loopafstand van het terrein. Het is mogelijk om tijdens de Paard & Ruiter Instructieweken gebruik te maken van één van de weilanden.