Instructeurs

Instructeurs

Tijdens de Paard & Ruiter Instructieweken kunnen er verschillen instructeurs komen om les te geven. De volgende instructeurs zouden kunnen langs komen!

Ingrid Brak

Ingrid Brak is dressuuramazone en heeft haar eigen bedrijf gevestigd in Joure. Ingrid houd zich voornamelijk bezig met geven van lessen en trainen van paarden, het behandelen van paarden middels sportmassage en is in opleiding voor MLD (Manuele lymfedrainage voor paarden). Ingrid heeft meerdere paarden opgeleid tot de Z2 dressuur. En daarnaast heeft ze veel jonge paarden beleerd en opgeleid tot L/M niveau.

 

Lisanne Veenje

Lisanne is afgestudeerd aan de opleiding Paardensport, in bezit van haar instructeurs diploma voor M/Z springen & dressuur en is officieel jurylid voor de B/L dressuur. Ze heeft haar eigen trainingsstal waar ze paarden traint en uitbrengt in de sport tot en met ZZ-zwaar. De paarden van Lisanne staan gevestigd op de locatie van PMO.

 

Myrte van Opzeeland

Myrte van Opzeeland is afgestudeerd aan de opleiding bedrijfsleider/instructeur paardensport NHB in Deurne. Ze is een aantal dagen per week werkzaam op een dressuurstal. Ze geeft manegelessen aan beginnende tot wedstrijd rijdende ruiters en verzorgd rijlessen voor rijvereniging De Drie Gemeenten, naast deze groepslessen geeft ze ook privé lessen.

Elsemiek van Schaverbeke

Elsemiek van Schaverbeke is afgestudeerd aan de opleiding paardenhouderij van AOC de Groene Welle. Sinds 2014 heeft ze haar eigen bedrijf waar ze lessen verzorgd. Ook geeft ze lessen op een aantal verenigingen en geeft ze les bij mensen thuis. Daarnaast heeft ze verschillende paarden opgeleid naar het Z2.