Tarieven

De kosten van deze gezellige week zijn inclusief alle faciliteiten.

Hieronder vallen voor de ruiter de overnachting inclusief de daarbij behorende catering, gebruik van facilitaire voorzieningen, gratis consumpties uit de automaat met onder andere koffie, thee en chocolademelk en deelname aan alle activiteiten. Voor je paard/pony is het verblijf inclusief ruwvoer, krachtvoer, bodembedekking (stro). Ook komen de paarden buiten.

*Alle prijzen zijn per persoon per week, inclusief btw en gebaseerd op deelname met 1 paard/pony. Wil je een tweede paard of pony meenemen dan kost dit €50 extra stallingsgeld per paard/pony per week.

*Voor de Horsemanshipweek gelden dezelfde tarieven als de instructieweken!

Woon je ver weg?

Woon je te ver weg om op maandagochtend (ca. 11 u) aan te komen? Of vind je het gewoon prettig er op zondag al te zijn, zodat jij en je paard alvast een beetje kunnen wennen? Tijdens de Paard en Ruiter Instructieweken is het mogelijk om op zondagmiddag vanaf 16 uur al te arriveren. De kosten hiervoor zijn € 20 voor het verblijf van jezelf en €15,- voor je paard (dit is inclusief stalling en voer voor je paard). Je hoeft zelf alleen nog voor een eventuele maaltijd op zondagavond te zorgen en een ontbijt op maandagmorgen. Maandagmiddag starten we het programma met een gezamenlijke lunch.

Huis ten Wolde – Luxe overnachting

Wil je overnachten in een luxe kamer, 's morgens uitgebreid ontbijten en gebruikmaken van sauna en bubbelbad? Het is mogelijk te overnachten in Huis ten Wolde, op loopafstand van de locatie! Wil je meer informatie? Klik op onderstaande knop!

Paard&Ruiter Instructieweken beschikt over een annuleringsservice. Door gebruik te maken van de annuleringsservice kun je op vertoon van een dierenartsverklaring of medische indicatie annuleren in de weken voorafgaand aan de ‘Paard & Ruiter Instructieweken’.